Anlæg

Få nye anlæg med autoriseret kloakmester

At få anlagt nyt kloakrør eller anlæg kan være en kompliceret opgave, så det er afgørende at arbejdet bliver udført af autoriserede kloakmestre. Vi har mange års erfaring i anlægning af kloakker, og vi har arbejdet på de fleste typer opgaver. Både nyanlægning af hele kloaksystemer ved nybyg, men også udvidelser af kloaknet ved tilbygninger og renovering.
 
Derudover arbejder vi både med private opgaver og for erhverv. Lige vigtigt for begge type opgaver er, at I har tillid til os og vores kompetencer. Du skal kunne sove trygt uden problemer i kloakken ved huset, og du skal kunne drive din virksomhed uden bøvl med dine afløb og rør. Kontakt os med det samme og lad vores brede viden komme dig til gode. Vi vejleder og rådgiver alt efter dine behov og ønsker. 

Vær velforberedt ved om- og tilbygning

Alt efter hvor om- og tilbygningen finder sted, kan der være forskellige nødvendige tilladelser og regler fra kommunen, som skal overholdes. Det er et krav at få en autoriseret kloakmester til at udføre nyanlægning af kloakrør. Vores medarbejdere har de nødvendige uddannelser og certificeringer til at hjælpe i netop din situation.
Vi starter typisk med at hjælpe dig med at få alle nødvendige tegninger fra kommunen, søgetilladelser og få indsigt i lovene for netop dit område. 

Vi hjælper med

[contact-form-7 id="4" title="Contact form 1"]

Der er mange overvejelser ved nybyg

- tag en autoriseret kloakmester med på råd
Allerede fra start af din planlægning til nybyg er det en god idé at have en kloakmester med på råd. Så kan vi komme med råd og vejledning til, hvordan du bør tage stilling til spildevand og regnvand på grunden.
 
Når først huset er færdigt, kan det være en kostelig affære at skulle omlægge kloakrør og anlæg. Derfor kan man med fordel tage stilling til rottespærre, højvandslukke og spildevandsadskillelse allerede fra start. Det vil i de fleste tilfælde spare dig mange penge på den lange bane at få det lavet ordentligt fra start

Kloakmester på Sjælland

Vores autoriserede kloakmestre kører ud til opgaver på hele Sjælland. Ring eller skriv til os med det samme og hør hvordan vi kan hjælpe med lige præcis din opgave. 

Vi er dagligt på landevejene, så vi kan nemt og hurtigt tilpasse kalenderen til et besøg på din adresse.

Priserne på anlægning af ny kloak varierer meget afhængig af opgaven. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan komme med et specifikt og uforpligtende tilbud til netop din sag.