Højvandslukke

Højvandslukke kan spare dig mange penge

Har du haft problemer med at dine lavtliggende afløb eller toilet oversvømmes efter kraftigt regnvejr? Så kan et højvandslukke eller højvandssikring være en rigtig god idé at få installeret.
 
Det kan være en rigtig grim oplevelse, hvis vandet stiger op igennem dit kloaksystem og oversvømmer kælderen ved kraftige regnskyld. Det kan være fordi kloakken i vejen ikke kan nå at lede vandet væk. Derfor kan det også være en ubehagelig blanding af regn- og spildevand, som ledes op i dine afløb. Det kan i værste fald have rigtig dyre konsekvenser ved f.eks. vanskader på bygningen eller værdifulde ejendele. 

Video fra vores leverandør

Hvad gør højvandslukke?

Helt enkelt så er et højvandslukke en komponent, som typisk installeres i dit afløb. Det er en mekanisme, som gør at dit spildevand nemt kan løbe ud og derefter lukke til, hvis der kommer vand fra modsatte retning.
Dette er den billigste løsning frem for en pumpebrønd eller tilbageløbsstop. Et højvandslukke kan også nemt vedligeholdes og rengøres. 

Kontakt os hvis du er i tvivl

Hvis du har mistanke om, at din kælder kunne blive udsat for oversvømmelse, er det en rigtig god idé at sikre sig, før det går galt. Det kan være, du hører om naboer med oversvømmelsesproblemer. I mange tilfælde kan man kontakte sin kommune, som ligger inde med information og data omkring oversvømmelseshistorie og -fare i dit område.
Det handler i bund og grund om at være tryg og sikker på at problemet ikke opstår – og det kan vi hjælpe med.
 

Vi kører ud til installation af højvandslukke over hele Sjælland – og vi kører til både private og erhverv. Du kan ringe til os med det samme på tlf: 60 21 54 00.

Så vil vi hjælpe med rådgivning og tidsbestilling. 

Installation af højvandslukke

Det er ikke et krav at have højvandslukke installeret, og det kræver ikke tilladelse at få i almindelige familiehuse.
Dog skal et højvandslukke installeres af en autoriseret kloakmester. Vores medarbejdere er uddannede og autoriserede – og altid klar til at rykke ud.
Dit højvandslukke skal også renses og tilses én gang årligt. Vores kloakmester kan hjælpe dig med råd og vejledning på stedet.