Kloakrenovering

Professionel kloakrenovering
og hurtig udrykning

Hvis du vælger at benytte Klamer til kloakrenovering, kan du være sikker på at en autoriseret og professionel kloakmester står for opgaven. Vi har mange års erfaring i kloakrenovation og kloakservice med alle typer at kloaksystemer og anlæg. Fordi vi efter kort tid på adressen kan sige præcis, hvordan opgaven skal angribes hurtigt og effektivt, kan vi også altid komme med konkurrencedygtige priser på vores arbejde.

 Vi opdaterer og uddanner løbende vores medarbejdere og kloakmestre, så de har den nødvendige viden om nyeste tendenser og teknologier. Derfor kan der i dag også være mange forskellige måder at udføre kloakrenovation. I nogle tilfælde kan man også slippe helt for opgravning. Vores kloakmester vil lave grundig undersøgelser og anbefalinger til løsninger af opgaven, når han kommer på besøg. 

Rådgivning på baggrund af erfaring

En kloakrenovering kan udføres på både et planlagt eller akut grundlag. Derfor er det også vigtigt for vores kunder, at vi hurtigt kan rykke ud til kloakservice eller renovation. En skadet kloak kan hurtigt skabe flere besværlige og dyre problemer for ejeren i form af vandskader, yderligere kloakødelæggelse, kloaklugte osv.
 
Derfor anbefaler vi at ringe, så snart du har mistanke om skader i dit kloaksystem. Hvis vi får løst eller forebygget kloakskader, kan det spare dig for mange penge og hovedpiner.
 
Allerede ud fra det første opkald kan vi begynde at spore os ind på problemet, blot med få informationer fra dig. Vi rådgiver og vejleder dig ud fra vores erfaring og brede viden indenfor vores fagområde og sætter en ærlig mening i højsædet. Ring eller skriv idag, så vi kan starte med en løsning til dig
Kloakrenovation

Ydelser og kompetencer

TV-inspektion for optimal indsigt

I mange tilfælde vil vi anbefale en TV-inspektion inden vi starter på kloakrenoveringer. 

TV-inspektion er en fremragende metode at bruge for at få et grundigt og korrekt visuelt indblik i, hvad der er i vejen med kloaksystemet. 

Derfor kan man fange problemer, før de opstår, se hvilken metode der skal bruges for at løse sagen, og i andre tilfælde kan man helt undgå renovation, fordi man finder frem til en anden mere simpel og holdbar løsning i situationen.
[contact-form-7 id="4" title="Contact form 1"]