Rottespærre

Hold rotterne ude af dit kloaksystem

De fleste får negative associationer, når de hører ordet rotter – af god grund. Rotter kan medbringe sygdomme, dårlig lugt og uhygiejniske bakterier direkte ind i dit familiehus. Ikke nok med det så forårsager rotter og skader på inventar og rør, gnaver i ledninger, og bygger reder.
 
Helt simpelt så kan du holde de ubudne gæster ude af dit kloaksystem ved at installere rottespærre i din kloak. Det er en mekanisme, som sættes i din kloak og giver fri passage til dit spildevand, men lukker for rotter der kravler den modsatte vej. 

Vi har certificerede montører klar til at køre ud

En rottespærre skal installeres af en certificeret montør. Vi har mange års erfaring med håndtering af rotter i kloaksystemer og installation af rottespærre. Vi giver dig sikkerhed og tryghed ved et professionelt stykke arbejde. 

Vedligeholdelse af rottespærre

Rengøringen kan man til gengæld godt selv stå for. Det kan typisk være blade og skidt, som skal fjernes, for at mekanismen virker optimalt. Hvis noget er gået i stykker anbefaler vi dog, at en fagmand kommer ud og undersøger sagen.
 
Vores montør forlader ikke opgaven, før du har fået svar på alle dine spørgsmål og er 110% tryg og tilfreds. 

Hold rotterne ude og spar penge og besvær

Når først rotterne er kommet ind, kan de forsage skader i vægge og inventar. Det kan være en kostelig affære, hvis du skal have håndværkere ud og rette op på skaderne. Derfor anbefaler vi at få rottespærre i kloakken hurtigst muligt.
 
Rotter kan endda kravle flere etager op inde i faldstammer Derfor kan det bestemt også anbefales at få rottespærre installeret ved større byggerier og virksomheder. 

Kontakt os ved tegn på rotter

Hvis du oplever tegn på rotter i og omkring dit hus, skal du ikke tøve med at ringe til os for professionel vejledning og rådgivning. 

Vores uddannede medarbejdere giver en hurtig vurdering af situationen, og om nødvendigt kan vi arrangere et besøg af en fagmand til en mere grundig undersøgelse.
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud