Strømpeforing

Effektiv renovation med minimale gener

Strømpeforing i kloakken kan udføres med forskellige teknikker og materialer. Fælles for dem er, at det kan være en tidsbesbarende, billigere og nemmere løsning til håndtering af skader i dit kloaknet. Teknikken kan nærmest betegnes, som at installere nye rør indeni dine nuværende rør. Man kan med disse moderne metoder reparere og udbedre skader, slid og revner i kloakrørene.
 
Den største fordel ved strømpeforing af kloaksystemet er at man ikke skal lave store og omfattende udgravninger for at nå til kloaksystemet. Man kan gå via afløb og frittilgængelige rør ind i rørnettet for at finde de relevante steder at strømpefore.
[contact-form-7 id="4" title="Contact form 1"]

Grundig inspicering af dit kloaknet

 

Før man giver sig i kast med strømpeforing, anbefaler vi at lave TV-inspektion af kloaksystemet først. Denne metode kan helt præcist fastslå hvad problemet er – og ikke mindst hvor. 

 
Uden TV-inspektion kan det også være svært at fastslå, om der er flere skader end én. Derfor kan en grundig TV-inspektion give store besparelser, fordi arbejdet bliver langt mere effektivt og fokuseret på selve skaderne, og således ikke basseret på formodninger og gæt.

De 3 fordele ved strømpeforing

Ingen byggerod

Der er minimale gener ved strømpeforing. Man kan tilgå kloaksystemet og udføre renovationen uden opgravninger, rettelser i nuværende installationer, ophugning af gulve og fliser eller nedbrydning af vægge. Derfor slipper man for stort byggerod i privaten eller ved virksomheden.

Effektivt arbejde

Netop på grund af minimale gener og byggerod er arbejdstiden på strømpeforing også hurtig og effektiv. Vi skal ikke medbringe store maskiner og kan tilgå arbejdet, hurtigt efter vi ankommer.

Store besparelser

Fordi vi effektivt kan udføre opgaven og ikke skal lave bl.a. opgravninger, sparer det kunden for mange omkostninger. Ikke nok med at installationen giver store besparelser, så er det også en yderst holdbar metode. Korrekt udført strømpeforing har en holdbarhed på op til 50 år.

Vi glæder os til at høre fra dig

Strømpeforing af kloakken er ikke noget vi anbefaler, at man selv begiver sig i kast med. Det kræver specialiseret udstyr, uddannelse og erfaring at udføre korrekt.
 
Ring endelig til os, hvis du har spørgsmål eller overvejelser omkring din situation. Vi giver gerne råd og vejledning over telefonen og kan derfor også bedre spørge ind til netop dine problemer. Vi giver samtidig også et helt uforpligtende tilbud på en løsning af problemet.