TV-inspektion

TV-inspektion giver et grundigt tjek af dit kloaksystem

TV-inspektion er en professionel metode til at lave grundig undersøgelse af kloaksystemer. Ved hjælp af et lille kapelført videokamera kan en kloakmester få et meget præcist visuelt overblik over, hvordan kloakrørene ser ud indefra. Herved kan man bestemme meget nøjagtigt, hvilke skader og udfordringer, der er tale om og samtidig også bestemme den bedst mulige løsning. 
Derudover kan kloakmesteren også finde det helt nøjagtige sted, skaden er opstået. Så slipper du for at få hele haven eller indkørslen gravet op i søgen efter problemet.

Du sparer tid og penge

Netop fordi man meget nøjagtigt, kan finde frem til skadens lokation, slipper du for unødvendige udgifter til arbejdstimer og udstyr til at finde problemet. Derudover kan en TV-inspektion vise, at situationen kan løses med en mere simpel metode end først antaget. Det kan være du slipper for en større reparation, fordi tilstoppelsen kan fjernes med en spuling eller strømpeforing i stedet.

Et godt tip - TV-inspektion ved huskøb

Vi anbefaler i mange tilfælde at få udført en TV-inspektion i forbindelse med huskøb. Man kan i mange tilfælde kræve en TV-inspektion fra sælger for at få en reel og grundig viden omkring standen på kloaksystemet. Der kan gemme sig rigtig mange ubehagelige og dyre overraskelser i et kloaknetværk, og det kan være en irriterende måde at starte sit nye huseventyr på. 
Vores kloakmestre har mange års erfaring med disse opgaver og kan efterfølgende også give en grundig rådgivning til, hvilke problemer der er presserende, og hvilke der kan vente.

Vi går op i tilfredse kunder

Hver eneste gang vi har udført en TV-inspektion, lægger vi et grundigt arbejde i vejledning og rådgivning til kunden. Vi vil have, at du forstår situationen og ved præcist, hvad vi vil foreslå som løsning. Det er nødvendigt for os at have en ærlig dialog. Vi vil ikke anbefale unødvendigt store og dyre løsninger. Vi vil derimod meget hellere have, at du er glad og tilfreds, når vi går – og at du så ringer igen næste gang, vi kan hjælpe. Der er ingen grund til at skyde gråspurve med kanoner.
[contact-form-7 id="4" title="Contact form 1"]

Vi laver TV-inspektion og kloakservice
på hele Sjælland

Ring på 60 21 54 00 eller skriv til os allerede nu, så vi kan tage en snak om din sag. Vores kloakmestre kører på hele Sjælland, så vi kan nemt og hurtigt passe en tid til dig ind i kalenderen. Når du ringer får du et helt uforpligtende tilbud og samtidig råd og vejledning med på vejen.